tisdag 11 november 2014

Fem veckor

Så har ytterligare en vecka lagts till handlingarna. En vecka som inte haft så stort fokus på rehab som önskat då de varit en hel del beslut, fix och trix men renoveringarna här hemma, hästarna och en del annat. Nu är de flesta beslut tagna, hela källaren tömd osv så nu är det åter till fokus på min kropp. Den behöver det. Det är lätt att slarva med töjning och annat när tankarna upptas av tusen andra saker. När axlarna åker upp av anspänning så jag skulle behöva det som mest. Skärpning.

Veckan har dock inneburit framsteg om än inte lika markanta. Jag går bättre och bättre, med längre steg och mer kraft. Även bättre tempo. 

Jag går även mycket bättre i trapporna och vänsterbenet lyder mig bättre och bättre vid påklädning etc även om det fortfarande är stor skillnad mot höger. 

Nervproblemen i vänster ben är oförändrade mot för en vecka sedan tycker jag nog. Möjligtvis att känseln kommit tillbaka lite mer på insidan av låret. Höger är i princip helt bra! Fortfarande lite känningar i vaden och baksida lår som innan op:en men med mycket mindre intensitet. Skönt!!

Såret läker bra. Det är ett par partier som fortfarande glipar lite men på det stora är det bra.

Dagens nakna sanning (klistret från tejpen är horribelt svårt att få bort :-P);


Mot för 3v sen;


Framsteg!


1 kommentar:

  1. Ljuva framsteg! skönt att det fortfarande känns att det går framåt även om det inte är lika stora steg. Hejja hejja! Men som sagt, glöm inte bort dig själv nu när det ändå börjar bli bättre. Det känns som´att det är så lätt hänt... enligt erfarenhet alltså ;)

    SvaraRadera