måndag 2 mars 2015

Förkylningen från h......

Idag firar jag och min förkylning en månad tillsammans. Vårt umgänge bara intensifieras så vi firade stort med att gå till farbror doktorn.

Kraftig luftrörskatarr och bihåleinflammation löd domen. Hej och hå.

Så det blev till att sjukanmäla mig (nu när barnen äntligen kan klassas som friska efter all VAB :-/ - jobbhögen växer...), krypa ner i soffan, börja knapra piller, dricka smaskig (...) medicin och drömma om träning...


Sista månaden har varit minst sagt lugn på träningsfronten, lite promenader bara. 194pass kvar till 200... :-P
Nu hoppas jag medikamenterna gör sitt jobb så jag snart känner mig som ny.

Det blir många muggar med hett vatten, citron och honung kan jag säga.


2 kommentarer:

 1. Stackare! Jag har också hunnit med en bihåleinflammation det här året. Slapp tack och lov antibiotikan denna gång. Jag kan rekommendera att ha lite rå kokosolja i den där drinken också. Väldigt skönt och lenande tillsammans med honung och citron.
  Jag tycker också att paleo är spännande men tyvärr är det väldigt mycket kött i de recept jag sett. Tipsa gärna om du ser något bra vegetariskt eller med fisk.

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset om kokosolja! Jag provade direkt och det var väldigt gott i om inte annat! :-)

  Paleo är ju till stor del vegetariskt som du säkert märkt men tar sina proteinkällor nästan uteslutande från kött, fågel eller fisk då baljväxter inte är inkluderat i den kosten. Men jag har sett många recept på härliga soppor (bl a. en på sötpotatis som jag tänkte prova ikväll) och många fiskrecept. Jag ska ta och skriva ner dem när jag testat dem! :-)
  Idag tänkte jag även ungsbaka broccoli istället för i gratäng eller att koka (eller äta rå) som vi brukar göra - dela ståndet på mitten, lägga halvorna på papper/i form och ringla över olivolja, citronsaft, flingsalt och sesamfrön, eventuellt skivad vitlök. In i ugnen i ca 15min på 200grader. Supergott tycker jag! :-)

  SvaraRadera