söndag 29 mars 2015

En vandring längs mitt hjärtas stig

I helgen har jag jobbat med att lösa upp en gammal surdeg jag länge haft med mig i form av en text att skriva. Nu är den på god väg mot färdig och en lättnad börjar sakta sprida sig.

För att få ro till att sitta ner och fokusera så åkte jag ensam ut till min släkts landställe, och satte mig i mammas stuga. Det är en plats jag tillbringat hela somrarna på som barn och försöker vara på så ofta tillfälle ges än idag. 

Den bär med sig så oändligt många minnen och har en otroligt stor och viktig plats i mitt hjärta <3 Skulle någon be mig att välja ut en plats på jorden som betyder extra mycket för mig så skulle jag tveklöst välja denna.

Igår var det en helt magisk dag där ute.

Kortet är taget inifrån stugan, genom ett fönster. 


Jag tog en paus för en promenad på eftermiddagen och passade på att ta vägen genom skogen, en väg som alltid förtrollat mig, så än idag.

På väg upp mot skogen stannade jag i backen framför morfars hus och tog en bild ner över stugan, den skymtar där nere bland träden <3


Blåsipporna lyste mot mig med löften om våren <3


Sen vidare genom skogen, med alla dess växlingar. Längs mitt hjärtas stig. Låter högtravande men det är precis så det känns. Hela livet hittills passerar revy längs denna stig.

Ren magi och ren kärlek <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar