torsdag 23 maj 2013

Årets första kräm

Blev det till kvällsmellis igår, gott!

Även om rabarberkräm inte direkt gör sig särskilt bra på bild ;-)

Rabarbern har en imponerande växtkraft just nu, så det lär bli mkt kräm närmaste dagarna.

Vad gör ni med rabarber? Jag tar jättegärna mot tips :-)

2 kommentarer:

  1. Det är ju så gott! Våra har också växt till sig så det lär skakas av i helgen:o)

    Vi gör paj, kräm. Sen brukar jag skala dem, skära ner i bitar och lägga i påsar i frysen. Perfekt att plocka upp under hösten!!

    SvaraRadera
  2. Ja, en del paj blir det här med! Och muffins med rabarber i har det blivit någon gång. Är sugen på att prova göra rabarbersorbet i glassmaskinen, och så har vi kokat jättegod kompott på jordgubbar och rabarber men då är rabarbern så liten del av helheten.

    Min svärmor gör en rabarberchutney, skall nog försöka låna det receptet för det är himla gott till grillat.

    Något år frös vi också in men nu är det ett tag sedan, så det skall jag komma ihåg att göra nu igen! Bra tips!

    SvaraRadera