torsdag 14 november 2013

I pannlampans sken

Just nu (eller ja, fortfarande är nog en mer sann definition...) är det full fart. På det stora hela är det positivt, men ibland känner vi båda vuxna i familjen att det vore skönt om dygnet hade haft ett par h extra. Särskilt nu när vi VAB:ar IGEN.

Helgen gick i ett huj, med Farsdagsfirande x 3, middagsgäster vi inte träffat på allt för länge, träning, träff med kompis från Blekinge och ja - livet i stort. Där i mitten försökte vi få till lite tid till att räfsa löv i vår egen trädgård, det gick "sådär"...

Jag och store sonen var ute på landet en stund och hjälpte till att vinterbona bergsrosorna åt min mormor och morfar och få undan löv nere hos "oss".

Mamma, hennes sambo, hans ena son och hans mor var också med så det gick smidigt!

Nåväl - kontentan är att för att få åtminstone lite gjort i vår trädgård hemma nu när vintermörkret anlänt med besked, så är det bara till att sätta på pannlampan. Sen med lite ljudbok i öronen så känns inte mörkret lika deppigt.

Vi har absolut ingen hög ambitionsnivå utan vill bara få undan alla de lövhögar (MÅNGA) som redan är ihopkrattade, och gräva ner resterande kabel till den utökade trädgårdsbelysningen.

Vi är en bit på väg. En släpkärra full med löv väntar på att åka till Återbruket och belysningen är på plats, om än inte nergrävd mer än bara någon meter.

Så än återstår några h i pannlampans sken...

Gräva gräva, kratta kratta.


Belysning på plats! HELT omöjlig att få en något sånär verklighetstrogen bild av bara, så det får bli en symbolisk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar