söndag 3 november 2013

Pysselmorgon

Storebror pärlade och lillebror fixade sitt första halsband. Den sistnämnde med viss hjälp av sin mor, men ändå ;-) Han visade prov på förvånansvärt stort tålamod!

Han har redan vänt upp och ner på huset dessförinnan, i vanlig ordning. "Lagat mat" med alla grönsaker och frukter han hittat (han har lärt sig öppna kylen själv, så vi har kapitulerat och låter honom ta ut rotfrukter och annat barnvänligt...), läst en uppsjö böcker, haft Bobbycar-race osv osv...man hinner mycket när man går upp vid 06 och har fullt ös från minut ett ;-)

Storebror sov ända till 08! Han var på kalas på lekland igår och körde järnet så han var rejält trött igår :-) Idag skall han och maken gå på ett väldigt efterlängtat biobesök och se "Flygplan". Gissa om någon är förväntansfull. Men först väntar en cykeltur till Granngården, trädgårdsfix och en sväng till återbruket.

Pärlbjörnen storebror gjorde har fyra ögon - "Han ska få fyra ögon, för tänk vad bra mamma, då kan han se bakåt och framåt också!" Det skulle jag också vilja kunna ibland :-)

Storebror vill nu fortsätta med att göra halsband åt gammelmormor och gammelmorfar; "-Då blir de nog glada, jag kommer att sakna dem så mycket så mycket när de dör!" Så självklart ska vi fixa det!

<3





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar