söndag 29 september 2013

Ebbes ungar

Vi har haft en fantastiskt fin helg i Kyrkekvarn utanför Sandhem i Västergötland ihop med hela klanen av "Ebbes ungar", dvs min mans alla farbröder, fastrar, kusiner och kusinbarn på sin fars sida, totalt ca 40 personer. Ebbe var min mans farfar, som i år dessutom skulle ha fyllt 100år om han fortfarande levt!

En gång om året har vi släktträff för hela det här gänget, där Ebbes barns barn turas om att arrangera. Himla skoj! Nästa år är det Christians, dvs vår, tur.

I år var första året som det var en hel helg, men det blir nog tradition från och med nu för det var ett mycket lyckat koncept som alla var glada för :) Vi bodde i en stor kursgård med generösa sällskapsutrymmen, helt perfekt för en aktivitet av detta slag.

Det har bjudits på god mat (och dryck) i mängd, roliga lekar över alla generationsgränser, en fantastisk skattjakt, tårtfixartävling, bastu, prat och massor av glada skratt i dagarna tre. Verkligen en riktig feel good-helg!

Tack alla inblandade! Nu laddar vi för nästa år!!




Liten C i sitt esse;



Och den något större C i hans esse (högst upp);

Lillen igen, som letar skatt :)


Hittad!

Store sonen såg vi knappt röken av i mellanåt - han börjar verkligen bli stor <3 - här ute själv och leker med de större barnen;


Även resorna har gått över förväntan. Lille sonen är inget stort fan av att sitta still i en bil... men med ett gäng mutor av olika slag och föräldrasång för full hals, så har det ändå gått bra. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar