onsdag 5 juni 2013

Sommarfest

Nu är sommaren verkligen här!

I måndags var det sommarfest på förskolan. Calle är en försiktig kille när det kommer till stora grupper, och har hittills inte vågat sitta med sina kompisar och sjunga vid lucia och dylikt utan har velat vara hos oss. Självklart ok på alla sätt och vis!! Han har tyckt att det har varit riktigt jobbigt vid dessa tillfällen, även om vi förklarat att det inte gjort det minsta att han inte velat vara med.

Jag märkte hela dagen innan att han var nervös över sommarfesten, men det släppte snabbt när han kom igång och lekte med sina kompisar så snart vi kom dit.

Gissa hur glad han var efter sångstunden denna gång, när han helt på eget bevåg gått och satt med sina kompisar, och sedan tillsynes utan tvekan suttit kvar hela tiden och sjungit med i alla sånger? Och gissa hur glada vi var i magen, för hans skull? Att se hans lycka efteråt var helt obetalbart <3

Sedan var det vernissage av fina konstverk som barnen skapat och så picknick i parken med lek, bus och trevligt prat med andra föräldrar och barn.

En mysig kväll <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar