tisdag 22 oktober 2013

Stor och Liten

För några veckor sedan skrev äldste sonen sitt första egna brev, till sin kompis Albin. Vi lärde känna Albins familj när vi bodde i Täby och gick i samma föräldragrupp. Jag och Albins mamma promenerade många mil ihop och började umgås familjevis, och har sen fortsatt att hålla kontakten efter att vi flyttade.

Sen dess har respektive familj utökats med varsin lillebror <3, så när vi var föräldralediga samtidigt igen så såg vi till att ses i princip varje vecka.

Calle och Albin fullkomligt älskar varandra och det är alltid fullt ös (minst sagt) när de ses. Vi hoppas att de små också skall hitta varandra lika bra när de blir lite äldre :-)

Hur som helst - i brevet knåpade Carl ihop en inbjudan till lekstund på lekland och datumet blev bestämt till i förrgår.
SOM han har längtat ända sen dess.

Som tur var hann han bli frisk i tid, men tyvärr är lillebror fortfarande sjuk så han och maken stannade hemma, medan vi andra begav oss till leklandet Stor och Liten i Barkarby.

Vi såg knappt röken av de stora killarna under de 3h vi var där. Vi höll såklart koll på dem, och de kom farande när de var törstiga, men det var märkbart hur stora de har blivit <3

Efter leklandet var det hög tid för påfyllnad av energi så vi tog oss bort till IKEA för middag. Sedan stuvade vi ner de stora barnen i en kundvagn och så satt de och varvade ner med lite spel. Lugnare IKEA-besök har jag aldrig varit med om!
Självklart ville lille H också sitta hos de stora killarna efter en stund, så vips hade vi förvandlat kundvagnen till ett färdmedel för tre, gullungar!


Det blev shoppat lite av varje som vanligt på IKEA... tur att kundvagnen var full av barn - det begränsade möjligheterna till inköp av större grejer markant ;-)

Nu längtar vi till nästa gång vi kan ses! Åtminstone en gång till innan jul skall vi absolut se till att fixa. Förra året bakade vi lussebullar ihop vilket resulterade i att vi fortfarande hittar gula fläckar här och där i köket - får se om det blir likadant i år... :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar