måndag 29 april 2013

Hembryggar SM

I lördags var det dags för premiär för lillen att ha barnvakt över natten, tillika premiär för oss att sova utan honom med andra ord.

Calle har sovit borta några gånger tidigare så han är mer van och var väldigt uppspelt och glad över att få åka med farmor och farfar till deras landställe. Lilleman var hemma hos oss med mormor. Naturligtvis hade det gått strålande bra för båda barnen, ingen anledning för oss att oroa oss alltså <3 Vi är oändligt tacksamma för
hjälpen! <3

Målet för vår barnfria sejour var Eskilstuna och Hembryggar SM i öl. Vår näre vän Mattias, Calles gudfar tillika marskalk på vårt bröllop, var med och tävlade för första gången :-) Det var en himla trevlig tillställning där man fick ett glas i entrén och sedan var det bara att prova runt bland alla dryga 200 ölsorter för att hitta sina favoriter. Drygt 2000 personer var på plats och när Mattias sedan vann silver i klassen Folkets val Lager, så blev det pricken över i! En mycket lyckad dag och sedermera kväll/natt :)

Mattias gav som nyårslöfte till oss att prova att brygga öl själv, för 6år sedan. Nu vann han en medalj i sitt första SM!

Vi sov kvar på det nyuppbyggda Stadshotellet i Eskilstuna, där jag vaknade upp till paket och uppvaktning av mannen min innan vi åt en väldigt god frukost ihop med de andra. Sedan var det raka spåret hem för att sätta fart med matlagning till kvällen!







1 kommentar:

  1. Vilket roligt dygn! Skönt att det gått bra med barnvakterna också!

    SvaraRadera