fredag 26 april 2013

Som julafton!

Vi håller på och packar upp vår nya TV! En stor sak i den här familjen :)

Vi har fram tills för några v sedan ägt 2st TV apparater - en stor och rejäl pjäs införskaffad för ca 10år sedan - och en liten en som initialt fungerat som sängTV. Vi har inte velat byta TV sålänge jättepjäsen fungerat, det har känts onödigt på flera sätt, men så la vi ändå ut den på Blocket för en symbolisk summa för att se om någon kunde tänkas vilja ha den. Dock var ingen intresserad av den, så den såg ut att få bli kvar, men så fick vi en möjlighet att ge bort den via välgörande ändamål. Då kändes det istället rakt igenom bra att göra oss av med den, och att personen som fick den blev alldeles översvallande glad, kändes såklart extra bra!

Så vår jättepjäs fick flytta vidare och sängTV:n har fått axla rollen som ensam härskare på TV tronen här hemma. Tills idag. Hej och välkommen, säger vi till vår nye vän!

Tills vidare har ett av skåpen i matsalen fått flytta in i TV-rummet gör att hjälpa till att göra det bef. TV skåpet högre, allt för att rädda nykomlingen undan klåfingriga ettårshänder. När vi får tid skall någon av oss vuxna åka tillbaka till affären och köpa ett väggfäste som planerat. Undertecknad missade visst det idag...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar