måndag 26 augusti 2013

Herr Houdini

Avdelningen saker man inte vill vara med om när man åker till betet för att kolla till sin häst som tidigare på dagen av okänd anledning varit utanför hagen och rejsat runt, och man därmed befarar lite småskador på, är att mötas av samme häst som kommer travande mot bilen på den väg man kör på...

Bara till att stanna bilen, leda tillbaka Herr Houdini till hagen, ringa stallägaren som kom med trailern, leda Herr Häst med hela flocken på släp genom den 25ha stora hagen till andra grinden för att kunna lasta och så köra hem honom till stallet.

Han har hållit sig innanför hela sommaren, men nu lockar uppenbart åkrarna utanför mer än sällskapet innanför, trots att hagen är gigantisk. Han är avlad för hoppning, om man säger så...Så han fick helt enkelt flytta hem till stallet och lösdriften där tills den planerade flytten på lördag, så vi inte riskerar att ha honom drivande runt bygden på nätterna. 

Herr Houdini-Berra och Calle, efter att vi kollat igenom honom. Berra lagom fundersam missnöjd över att nu sällskapa med 10 tanter som inte har mycket till över för pojkspolingar som han, istället för 15 likasinnade grabbar... Så kan det gå!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar