måndag 26 augusti 2013

Seglingspremiär

Igår var det dags för seglingspremiär för lilleman, han har aldrig varit ombord på Sassa förutom när han låg i magen.

Dock blev det inte någon segling i ordets bemärkelse för det var kavlugnt på sjön. Till och med blekstråk, så det fick bli motorgång ut till Granskär med far min bakom rodret. Himla härligt att få en riktig familjedag!

Ute på Granskär åt vi lunch i det makalöst vackra vädret, utforskade ön, lekte på klipporna med Carl och njöt att vara på sjön trots att Lille C definitivt inte var på sitt bästa humör efter att ha somnat för sent dagen innan och sedan sovit för kort stund under utresan.

Min mor med sambo kom ut med sin lilla motorbåt lagom till lunchen och tog sedan med sig Calle hem för bad och lek på landet. Han tyckte dagen var toppen efter att ha fått åkt BÅDE den stora och den lilla båten, lekt på ön OCH hos mormor <3 Härligt för honom med en stund med mormor och Jim utan lillebror!

Precis som misstänkt så blir det till att avvakta något år eller två till innan det känns rimligt med någon längre seglats för lillebrors del, men mysigt var det hur som helst och snart njuter nog även han fullt ut :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar